TIEDOTE, 12.12.2016

Dennyn matka maailmalle on alkanut!
Denny® Apps -applikaatioperheen kaksi ensimmäistä sovellusta, lasten hammasterveyttä edistävä hyötypeli Denny® The Tooth ja sen rinnakkaissovellus Denny® Timer on julkaistu kansainväliseen jakeluun.

Denny® The Tooth on veikeä virtuaalihammas, joka opettaa lapsille hauskan tekemisen, huolenpidon ja palaamisen kautta, kuinka hampaista huolehditaan paremmin, ja mikä on hyväksi hampaille. Sovellus on maksullinen premium app, ja se on saatavilla 15.1.2017 saakka tutustumishintaan 1,99€.

Denny® Timer opastaa lapsille havainnollisesti, kuinka hampaat harjataan hammaslääkäreiden suositteleman, vähintään kahden minuutin aikana oikein. Denny® Timer tekee hampaiden harjauksesta myös hauskempaa. Denny® Timerin voi ladata ilmaiseksi.

Asiantuntijat ja tutkimus mukana kehitystyössä

Denny® Apps -applikaatiot on kehitetty yhdessä hammasterveyden asiantuntijoiden kanssa. Jo sovellusten Beta-vaiheessa tutkimus oli olennainen osa applikaatioiden kehitystyötä: tutkimus tehtiin yhdessä Oulun yliopiston hammaslääketieteen laitoksen kanssa.

Tutkimukseen osallistuneilta lapsiperheiltä saadut tulokset puhuvat Dennyn puolesta. Tulosten mukaan lähes 90% lapsista ja heidän vanhemmistaan pitivät Denny® The Tooth -sovellusta hyödyllisenä, joka tarjoaa lapsille opettavaa, motivoivaa ja kiinnostavaa ajanvietettä. Applikaatiot lisäsivät lapsen mielenkiintoa hampaita kohtaan ja auttoivat lasta pitämään parempaa huolta hampaistaan. Lisäksi 90% lapsista oppi harjaamaan hampaitaan paremmin ja pidempään Denny® Timerin avulla.

Tulokset ovat merkittäviä. Ne kertovat, että STeHS Ry:n (telemedicine.fi) innovaatiopalkinnolla palkitsema applikaatiokonsepti toimii käytännössä. Denny on lasten terveydenhuollossa paljon kaivattu uusi keino lisätä nykylasten mielenkiintoa hampaidenhoitoa kohtaan. Denny opettaa pienestä pitäen oikeita tapoja ja tottumuksia, joiden terveyshyödyt kantavat parhaimmillaan läpi lapsen koko elämän.

Suomesta maailmalle

Denny® The Tooth ja Denny® Timer ovat saatavilla suomen- ja englanninkielisinä Android-puhelimille Google Playsta  ja iPhonelle App Storesta. Uusia kieliversiota eri maiden lapsille valmistuu tasaiseen tahtiin.

Sovellusten lanseeraus ja markkinointi aloitetaan tammikuussa 2017. Markkinoinnissa on mukana yhteistyökumppaneita Suomesta ja maailmalta. Globaalissa jakelussa olevien appliaatioiden markkinapotentiaali on suuri. Lasten hammasterveys on asiana tärkeä ja koskettaa lapsia kaikkialla maailmassa.

Ikoni, Denny ja EduDigi

Ikoni Innovations on Denny® Apps -applikaatioperheen kanssa yhteistyöyrityksenä mukana EU:n 6AIKA: EduDigi-hankkeessa.

EduDigi-hankkeella haetaan ratkaisua siihen, miten peliteknologian soveltamista opettamiseen ja oppimiseen voidaan lisätä. Hankkeen keskiössä ovat digitaalisuus, uusien teknologioiden tuominen opetus- ja oppimistoimintaan, uusimman pelialan tutkimustiedon avoin jakaminen ja avoimeen ja elinikäiseen oppimiseen kannustaminen.

Hankkeen tuloksena on toimiva ja laajeneva innovaatioympäristö, joka tukee Dennyn kaltaisten applikaatioiden kehitystä ja läpimurtoa.

Dennyn matka maailmalle on alkanut kansainvälisen jakelun ja yhteistyöhankkeiden siivittäminä. 

“​Lähes 90% lapsista ja heidän vanhemmistaan pitivät Denny® The Tooth sovellusta hyödyllisenä ja 90% lapsista oppi harjaamaan hampaitaan paremmin ja pidempään Denny® Timerin avulla.”
www.dennythetooth.com

Lisätietoja:
Omar Ikni
Toimitusjohtaja
044 333 4006
omar@ikoni.fi
Seuraava:​

​Lapset testausapuna mobiilipelin kehityksessä