Yksityisyydensuoja
Tällä sivulla kerrotaan Denny® Apps -applikaatioidemme yksityisyydensuojasta. Applikaatioihin kuuluu tällä hetkellä Denny® Timer ja Denny® The Tooth.

Mitä tietoa keräämme?

Ikoni Innovations / Ikoni Online Oy ei kerää eikä edellytä mitään henkilötietoja tai henkilöihin yksilöitävissä olevia tietoja applikaatioiden käyttäjiltä. Applikaatiot keräävät laitekohtaista tietoa, kuten käytetyn mobiililaitteen UDID ja käyttöjärjestelmäversio, pelkästään analytiikkaa varten. Applikaatiot keräävät nimetöntä statistiikkaa ja käyttödataa, esimerkiksi applikaatioiden parissa vietetty aika, mitä toimenpiteitä käyttäjä tekee ja mitä applikaation ominaisuuksia käyttäjä käyttää. Analytiikan keräämisessä ja applikaatioiden käytön analysoinnissa käytetään Unity Analytics -ominaisuuksia. Kerättyä dataa käytetään vain applikaatioiden kehittämiseen ja niiden käytettävyyden parantamiseen.  Kerätty data ja tieto on yrityksemme ja kumppaneidemme käytettävissä. Applikaatioiden käyttäjillä ei ole pääsyä kerättyyn dataan, sen muokkaamiseen tai poistamiseen. 

Suostumuksesi
Käyttämällä applikaatioitamme hyväksyt tämän Yksityisyydensuojan.

Muutokset Yksityisyydensuojaan
Pidätämme oikeuden muuttaa tätä yksityisyydensuojaa. Mikäli muutos vaikuttaa yksilöitävien tietojen keräämiseen, käyttäjälle ilmoitetaan siitä applikaatoissa selkeästi. Muussa tapauksessa, jos yksityisyydensuojan sisältöä muutetaan, päivitämme alla ilmoitetun muutospäivän. Suosittelemme, että tarkastat tämän Yksityisyydensuojan aika ajoin mahdollisten muutosten varalta.

Tätä Yksityisyydensuojaa on viimeksi muokattu 1.12.2016.

Yhteydenotot
Yksityisyydensuojaan liittyvissä asioissa ja kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: info@ikoni.fi